Både tråkigt och roligt, allt på en gång!

Undrar ni om jag har gått under jord? Eller blivit bortrövad av pirater? Nehej då! Det har bara varit den mest intensiva och energikrävande tiden i skolan, ja jag tror ända sedan jag började där för ett och ett halvt år sedan. Det har helt enkelt inte funnits tid, lust eller inspiration till att blogga. Och när energin tryter gör man bäst i att prioritera väl.

Men det har hänt roliga saker också, sedan sist! Vi har nämligen tittat på ett liten, liten stuga. Funderat och vägt fördelar och nackdelar mot varandra. Fram och tillbaka. Och så har vi bestämt oss och skrivit på hyresavtal. Och lagom till att våren är som vackrast kommer vi att flytta ut på landet.

Om jag inte får inspiration att blogga då, då lägger jag ned för gott. Men det borde inte hända. Som min mycket kära vän sa igår, så är det här ju faktiskt lite av det som jag har drömt om i flera, flera år. En röd stuga på landet med trädgård och hela balunsen. Förstå så fint!



Ni förstår ju själva att det inte är just den här stugan vi ska flytta till... och kanske är den inte lika Bullerbyn-idyllig heller... men näst intill, det tycker jag ändå!


RSS 2.0